Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

"Арена Львів" зможе приймати товариські матчі і матчі відбору на Євро-2016

Апеляційний комітет FIFA у вівторок , 26 листопада, відхилив апеляцію Федерації футболу України на рішення про покарання за расизм на матчі Україна - Сан-Марино 6 вересня. Про це повідомив офіційний сайт FIFA.

Відтак, збірна України проведе один домашній матч відбіркового турніру чемпіонату світу 2018 року без уболівальників.

Також стадіон "Арена Львів" дискваліфікований на весь відбірковий цикл ЧС- 2018 (при цьому матчі відбору до Євро - 2016 приймати можна) , а ФФУ повинна заплатити штраф у розмірі 45 тис. швейцарських франків ( 36,5 тис. євро).

Нагадаємо , що 27 вересня дисциплінарний комітет FIFA покарав збірну України за прояви расизму і нацизму вболівальників наступним матчем без глядачів , а стадіон у Львові не зможе побачити ігри національної команди аж до закінчення відбіркового раунду до Чемпіонату світу 2018 року. Пізніше FIFA дозволила присутність глядачів на відбірковому матчі ЧС- 2014 Україна-Польща і на першому матчі плей-офф між Україною та Францією.

В українській пресі з'явилася інформація про те , що перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко звертався з листом до FIFA , в якому власноруч запропонував дискваліфікувати "Арену Львів".

sport.bigmir.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ