Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Арешт міського голови Винник спровокували з метою захопити його посаду, – депутати міськради

Арешт міського голови Винник Теодора Гудзяка є наслідком спланованої проти нього провокації. Про це сьогодні, 18 лютого, під час прес-конференції заявив депутат Винниківської міської ради від Партії регіонів Михайло Герман.

 

За його словами, автор провокації екс-мер Вмнник Сергій Уваров. Останній, наголосив М.Герман, не раз похвалявся, що спровокує дачу хабара мерові Винник і таким чином повернути собі крісло міського голови.

 

Голова комісії законності Винниківської міської ради і зять затриманого мера Богдан Бень повторив сьогодні перед журналістами ту ж версію подій, яку виклав учора під час сесії Винниківської міської ради. Мовляв, міський голова в приміщенні міської ради зустрівся з громадянином Ч. і контактував його з одним відомим у Винниках маклером. Маклер і Ч. зустрілися в ресторані «Гетьман», і були затримані під час передавання першому завдатку за земельну ділянку. Потім, близько п’ятої вечора було затримано в мерії і самого Гудзяка. На уточнююче запинання Богдан Бень відповів, що акція було спланованою, а маклера, який часто бував у міській раді, оскільки займався земельними питаннями, просто підставили.

 

У відповідь на запитання, чи достатньо впливовим є Сергій Уваров, щоб залучити правоохоронців до провокації проти Теодора Гудзяка, Герман відповів, що той пов’язаний з деякими високопосадовцями в правоохоронних органах. «Колишній правоохоронець Уваров підшукав заявника, теж колишнього правоохоронця, і організував це для того, щоб пройти на наступних місцевих виборах. Він не раз говорив, що будь-якою ціною повернеться в крісло мера», – додав Герман.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ