Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Архієпископ Августин зобов'язав настоятелів Львівської єпархії ініціювати створення християнського руху на захист духовного світу дитини

Владика Августин у зв'язку з проголошенням 2006 року «Роком захисту духовного світу дитини» видав для всіх настоятелів парафій окремий указ про посилення протягом 2006 року духовно-пастирського опікування над дітьми та батьками в усіх парафіях Львівської єпархії.
В указі йдеться про особливу роль Церкви у розвитку та захисті духовного світу дитини. Владика зобов'язав «ініціювати створення у парафіях християнського руху на захист духовного світу дитини. Під час Божественних літургій потрібно виголошувати прохання, а потім - молитви, що додаються до указу; в проповідях особливу увагу приділяти темі християнського виховання в родинах, по змозі брати під опіку парафії з хворими дітками, дітьми-сиротами, дітьми з багатодітних та малозабезпечених сімей, вихованцями дитячих будинків та інтернатів. Потрібно провести дитячі та молодіжні концерти духовного співу, поезії, виставки малюнків та творів прикладного і декоративного мистецтва, активізувати діяльність недільних шкіл (а там, де їх немає, обов'язково організувати), віднаходити можливості для співпраці з середніми загальноосвітніми школами, навчальними закладами, дитячими та молодіжними організаціями». Про це повідомила прес-служба Львівської єпархії УПЦ (МП).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ