Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Арсеній Яценюк: Із Дебальцевого евакуювали вже тисячу осіб

Арсеній Яценюк: Із Дебальцевого евакуювали вже тисячу осіб. Повідомили у прес-службі Кабміну.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на позачерговому засіданні Уряду в суботу, 31 січня, повідомив, що з Дебальцевого евакуйовано вже близько тисячі жителів.

Глава Уряду повідомив, що вночі дав доручення Державній службі з надзвичайних ситуацій терміново провести евакуацію людей із Дебальцевого: «Там зараз працює шість автобусів. Їх постійно обстрілюють. Як тільки бачать, що ми вивозимо людей, - починають обстрілювати».

Проте, наголосив Арсеній Яценюк, постраждалих при евакуації немає. Загалом евакуйовані близько тисячі людей. За ніч вивезли 27 дітей і 44 людини похилого віку, які не можуть самостійно пересуватися.

Арсеній Яценюк звернувся до Міністра оборони України Степана Полторака забезпечити  «прикриття евакуації людей з Дебальцевого».

«Ситуація, звичайно, дуже складна. Але в цій ситуації треба, щоб всі робили свою роботу», - наголосив він.

Прем’єр-міністр повідомив, що наступного тижня відбудеться засідання Державної комісії з надзвичайних ситуацій: «Щоби всіх ще раз перевірити по виконанню доручень у всіх регіонах щодо цивільної оборони і безпеки громадян та взяття об'єктів під варту».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ