Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Арсеній Яценюк пообіцяв запросити Президента на нараду з питань транскордонного співробітництва

 Заступник голови Секретаріату Президента України Арсеній Яценюк під час сьогоднішньої селекторної наради за участю всіх голів ОДА пообіцяв запросити Президента України на нараду з питань транскордонного співробітництва, ініційовану Львівською облдержадміністрацією. Щоправда, заступник голови Секретаріату запропонував розширити нараду до рівня міжобласної для вирішення проблем не лише транскордонного співробітництва Львівщини з Польщею, а й питання українсько- румунського, словацького, угорського та білоруського кордонів.     

  «На цій нараді ми визначимося із реальним фінансуванням в бюджеті 2007 року на будівництво транспортних коридорів, це буде реальна інтеграція України в Європу — розповів „Гал-info” Петро Олійник.  —  Я хочу, щоб таку нараду провели у Львові з головами ОДА Чернівців, Закарпаття, Волині: взяти до опрацювання цю проблематику і усвідомити, що робиться по дві сторони кордону”.
Петро Олійник переконаний, що таку нараду треба провести на найвищому рівні. „Треба зібрати матеріали і провести таку нараду за участю Президента України та представників Уряду”, — сказав у рамках селекторної наради голова Львівської ОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ