Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Арсеній Яценюк у Вільнюсі: "Виграв Путін. Зрадив Янукович. Програла Україна і весь Західний світ"

Лідери опозиції терміново вилітають із Вільнюса до Києва із чітким планом дій. "Наш план дій - це об’єднана боротьба до 2015 року, щоб новий президент України підписав Угоду з ЄС", - заявив голова Політради ВО "Батьківщина", голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк на прес-конференції у Вільнюсі в п’ятницю, 29 листопада. Повідомив сайт "Батьківщини".

"Виграв Путін. Зрадив Янукович. Програла Україна і весь Західний світ", - наголосив він, коментуючи відмову президента Януковича від підписання Угоди з ЄС на саміті Східного партнерства у Вільнюсі.

За словами Арсенія Яценюка, "можна сміливо сказати, що Янукович тепер може змінити прізвище на Лукашенко": "Саме таким шляхом він хоче рухатись і саме таке буде відбуватись в Україні".   "Ми вже зараз знаємо, що вони хочуть розпочати хвилю репресій персонально проти Юлії Тимошенко і повернути її назад до Качанівської колонії, незважаючи на те, що в неї важкий фізичний стан і операцію їй не зроблено. І що всі спеціальні служби отримали вказівку всіма засобами і методами чавити і знищувати українську опозицію", - наголосив Арсеній Яценюк. "Ми бачимо єдиний шлях для України яким чином підписати Угоду з ЄС. Це виграш української опозиції на виборах в 2015 році", - підкреслив Арсеній Яценюк.   Для цього, за його словами, українська опозиція продемонструє єдність: "єдність в нашому бажанні підписати Угоду з ЄС, у нашій волі до того, щоб Україна стала частиною великої європейської родини".   За словами Арсенія Яценюка, опозиція боротиметься "парламентськими і непарламентськими методами": "Зараз ми негайно вирушаємо до Києва. Нас чекають люди, і в нас є чіткий план дій. Наш план дій – це об’єднана боротьба до 2015 року з тією метою, щоб новий президент України підписав Угоду з ЄС".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ