Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Арт-проект «... з любов’ю до Жінки» реалізовує у Львові Клініка Юрія Тітовця спільно з „Галицьким клубом “Інтеграція”

Клініка Юрія Тітовця та “Галицький Клуб “Інтеграція” з нагоди 750-річчя заснування Львова підготували та організували арт-проект під гаслом « ... з любов’ю до Жінки», головним заходом якого є фотовиставка, до участі в якій запрошені провідні фотохудожники Львова, а також гості з Польщі, Канади, Німеччини. Про це повідомили організатори проекту.
Фотовиставка проходитиме протягом вересня 2006 року в Італійському дворику історичного музею.
Урочисте відкриття виставки відбудеться 4 вересня за участю представників місцевої влади, фотохудожників та почесних гостей. 
На виставці будуть представлені роботи українських та зарубіжних авторів. Ідея виставки – показати красу не лише жіночого тіла, а й душі через об’єктив фотокамери.
 З цієї нагоди буде випускатися каталог виставки – дороге подарункове видання, в якому будуть представлені репродукції кращих робіт виставки. Каталог буде цікавим ще й тим, що, окрім фоторобіт, міститиме поетичні та прозові твори, які відповідатимуть тематиці.
 У рамках цього арт-проекту 28 вересня в Італійському дворику також буде проходити IV науково-практична конференція для лікарів акушер-гінекологів “Інтеграційні ініціативи в акушерстві та гінекології” за участю провідних фахівців з Києва та кафедр Львівського державного медичного університету.  
7 жовтня — день урочистого закриття виставки, під час якого відбудеться аукціон, який організовують чотири львівських Ротарі Клуби, як один із заходів традиційної зустрічі ”Ротарійська осінь у Львові”, на яку приїжджають гості – ротарійці з України, Польщі та Білорусі. Усі, хто бажає, матимуть можливість придбати роботи, які припали до душі. Вилучені кошти будуть спрямовані на благочинні цілі – закупівлю необхідного обладнання для Львівського товариства УТОС.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ