Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

АРТРАУТ у Львові сьогодні збирає сучасних митців з-закордону

Сьогодні, 26 жовтня, у Львові сорок художників, письменників, фотографів та режисерів з Німеччини, України, Росії та Польщі представлять львівській публіці різні види сучасного мистецтва у рамках міжнародного фестивалю АРТРАУТ. Про це „Гал­-info” повідомили організатори Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва АРТРАУТ.
За словами організаторів, метою заходу є підвищення рівня українського сучасного мистецтва шляхом висвітлення кращих взірців, а також встановлення тісного контакту та обміном культурними цінностями з іншими країнами світу.
Фестиваль відбуватиметься кожних півроку. Одна з його основних цілей - відкриття нових імен. Зокрема, людей, які мешкають або родом зі Львові, але є відомими не тут, а за кордоном.
Сьогодні у Львові будуть презентувати свої роботи художник з Німеччини Борис Бергер, німецька актриса Аліса Бергер-Мун, музична група „Петр Налич” з Росії. Українських митців представлятиме письменник Лесь Подеревлянський, львівський художник Олег Сусленко, львівський кераміст Ольга Козлик, львівський режисер Наталія Ільчук, київський журналіст Олександр Ройтбурд. Оглядач з Кельна Анастасія Рахманова-Буцько розповість, як у Німеччині літають на повітряних кулях. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ