Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Асоціація будівельних підприємств Львівщини вирішуватиме питання галузі

Сьогодні відбулася презентація новоствореної Асоціації будівельних підприємств Львівщини. У засіданні взяли участь керівники Асоціації, зокрема її президент, голова правління ВАТ „Львівбуд” Ярослав Халявка та віце-президент Асоціації генеральний директор концерну "Автошляхбуд" Володимир Креховецький, заступник міського голови Андрій Павлів та перший заступник голови ЛОДА Валерій П‘ятак.
Метою створення Асоціації є відстоювання економічних та інших законних інтересів, зокрема, у взаєминах з органами державної влади і місцевого самоврядування,  формування та розвиток будівельної галузі на Львівщині.
Асоціація також працюватиме  у напрямку налагодження співпраці між організаціями, щодо впровадження та вдосконалення правил добросовісної конкуренції, аналізу процесів впровадження та дії нормативних актів у будівельній галузі, розробка та впровадження декількох цільових програм, зокрема з професійної підготовки фахівців, починаючи від робітничих будівельних професій і завершуючи фахівцями із залучення інвестицій.
До Асоціації входять понад 150 будівельних організацій Львівщини, усіх сфер будівництва, зокрема житлового та промислового, будівництва доріг, а також виробники та продавці будівельних матеріалів, серед яких найбільші компанії: ВАТ «Львівбуд», «КонфортСервіс», «КарпатБуд», «Галбуд», «ІнтерГалБуд», Тзов „Укрспецекспорт”, Концерн „Автошляхбуд”, Українська будівельна палата, обласна профспілка будівельників, ТзОВ „Енергоресурс”, „Будінвест”, ТзОВ „Техномашинпролад”, ТзОВ „Західтрансбуд” та інші.
З першочергових питань, що обговорювалися на зборах, – економічне обґрунтування відсотку внеску на інфраструктуру, підготовка спеціалістів-будівельників профільними закладами освіти, дороговизна банківських кредитів та проблема забудови міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ