Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Асоціація роботодавців Львівщини готує перелік проблем, які існують в місті, щоб передати їх новому міському голові

Асоціація роботодавців Львівщини готує перелік проблем, які існують в місті, щоб  передати їх новому міському голові. Про це „Гал-info” сказав голова Асоціації роботодавців Львівщини Зіновій Бермес.
За його словами,  насамперед перед новим міським головою Львова треба показати ті проблеми, які зараз існують в місті, а це проблеми з орендою, приватизацією
Міський голова має не тільки декларувати свої позиції, а він повинен розуміти, що для розвитку міста потрібні кошти, а саме кошти в бюджет міста надходять від бізнесу, тобто від сплати податків. Тому новий міський голова Львова має підтримувати бізнес – зауважив  Зіновій Бермес.
Станом на 1 годину ночі 29 березня за Андрія Садового проголосувало 159 819 виборців, або 40,82%. За Василя Куйбіду проголосувало 113 863 виборці, або 29,08%. Петрові Писарчуку свої голоси віддали 60 075 львів’ян, або 15,34%. Четвертий у виборчих перегонах на міського голову Львова є Олекса Гудима, за якого проголосувало 5,96%.
Асоціація роботодавців Львівщини є найбільшою громадською організацією, створена в травні 1997 року об’єднує 1100 членів, а саме 700-юридичних осіб, 400 – фізичних осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ