Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Аташе з питань оборони Посольства ФРН відвідав академію сухопутних військ

Сьогодні, 27 лютого, до Національної академії сухопутних військ завітав аташе з питань оборони Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні Норберт Гесс, повідомили у прес-службі Львівської облради.

Під час зустрічі із керівництвом навчального закладу було обговорено питання двостороннього військового співробітництва між обома країнами та окреслено напрямки подальшого співробітництва. Також високоповажного гостя ознайомили з особливостями підготовки курсантів у стінах вишу.

Окрім цього, йому розповіли про останні зміни у підготовці майбутніх офіцерів для Збройних сил України, які запроваджені, в тому числі й за участі військового радника збройних сил ФРН підполковника Олівера Лотце, який вже впродовж року надає дорадчу практичну допомогу керівництву Академії.

Варто зазначити, що німецький військовий радник також систематично проводить для науково-педагогічних працівників навчального закладу і його структурних підрозділів спеціалізований курси з процесу військового прийняття рішень та військових символів НАТО, під час яких вони опановують навички із планування, організації й проведення військових операцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ