Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Атена Пашко переконана у перемозі Василя Куйбіди

Дружина В’ячеслава Чорновола Атена Пашко твердо переконана у перемозі Василя Куйбіди на посаду міського голови Львова — про це повідомила прес-служба кандидата на посаду міського голови Василя Куйбіди. За її словами, Василь Куйбіда був двічі обраний міським головою Львова, виявив себе діяльною та ініціативною особистістю, намагався утвердити місто Лева як європейське місто, завдяки чому Львів визнала світова громадськість.
  «Знаю його як патріота і державника, людину, у якій вдало поєднані риси інтелектуала та господарника, тому щиро вірю у його перемогу», — наголосила Атена Пашко.
Народний депутат України Лілія Григорович переконана, що завдяки Василю Куйбіді Львів звучав на рівні ЮНЕСКО, а світова громадськість поважає та цінує це місто.
«Останнім часом багато розмов точиться навколо того, хто буде майбутній міський голова Львова, — зазначив народний депутат України Ігор Юхновський. — Проте наразі ніхто не може стверджувати однозначно, хто це буде, але одне про нього можна сказати стовідсотково — він буде добрим господарником і поважною людиною не тільки в Україні, але і за її межами». За його словами, саме Василь Куйбіда має найкращу практику міського господарника.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ