Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

АТО: На території Росії активізовано роботу вербувальних центрів

Як повідомили в Головному управління розвідки Міністерства оборони України, на території Росії активізовано роботу вербувальних центрів т.зв. “добровольців” для подальшого направлення до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Відібраний особовий склад відправляється до пунктів збору у Ростовській області з метою їх допідготовки та розподілу. Пріоритет надається тим, які вже мають досвід бойових дій, у т.ч. в Сирії.

Російським окупаційним командуванням надано вказівку керівництву 1 АК (Донецьк) ЗС РФ посилити тиск на представників ОБСЄ та введення в оману членів Спеціальної моніторингової місії стосовно кількості обстрілів та їх напрямків уздовж лінії розмежування. При цьому, спостерігачам не надається дозвіл на відвідування населених пунктів, які нібито були обстріляні силами АТО, а також чиняться перешкоди моніторингу потенційних місць ввезення військової техніки з території РФ.

ФСБ РФ під виглядом представників місцевих ЗМІ здійснюється анонімне телефонне опитування населення тимчасово окупованих територій Донецької області щодо особистого ставлення до глави т.зв. ДНР О.Захарченка та його методів управлінської діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ