Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

АТО: п’яний водій намагався переїхати сержанта на блок-посту

Сьогодні, 19 березня, під час несення служби на одному із блок-постів в районі проведення антитерористичної операції, що неподалік міста Щастя на Луганщині, військовослужбовці військової служби за контрактом застосували зброю по автомобілю ВАЗ 2115, водій якого не зупинився на вимогу військовослужбовців, та намагався перетнути блок пост без перевірки. Про це повідомили впре-центрі штабу АТО на Фейсбук.

Під час проїзду блок-поста автомобіль наїхав на сержанта, внаслідок чого остатній проїхав на капоті авта близько 5 метрів. Впавши з капота, сержант зробив попереджувальний постріл. Після того, як автомобіль не зупинився і продовжив рух, військовослужбовці застосували зброю.

Автомобіль отримав 6 кульових пробоїн. Водій, який виявився мешканцем міста Щастя, не постраждав. Сержант в наслідок ДТП отримав травму.

На місці події працює оперативна група військової комендатури м. Щастя на чолі з заступником військового коменданта.

За попередньою інформацією, водій автомобіля знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Поліцією, яка прибула на місце ДТП, за допомогою технічних засобів в його крові було виявлено 1,7 проміле алкоголю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ