Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Аудит діяльності Міноборони проведе компанія з світовим ім’ям

Міністерство оборони України та PricewaterhouseCoopers, яка входить до четвірки світових аудиторських компаній, підписали меморандум про спільну роботу. Про це заявив радник президента України та засновник волонтерської групи «Крила Фенікса» Юрій Бірюков.

«Аудит і діагностика одного з напрямків діяльності Міністерства Оборони України проводитиметься компанією PricewaterhouseCoopers. Так, тієї самої, яка у великій четвірці світових аудиторських компаній. І ні, я не марю і не фантазую», - написав він у FB.

За його словами, буде проведений аудит і діганостіка діяльності більше сотні підприємств, які перебувають під контролем Міноборони.

«Більше ста підприємств, від будівельних до туристичних (WTF ?!) «працюють» в інтересах держави. Або можу написати так: понад сто підприємств, від будівельних до туристичних (WTF ?!) працюють в інтересах «держави». Тут або «працюють» в лапках або «держави» - але суть не міняється, прибутку як не було...» - зазначив Бірюков.

За його словами, за три тижні з моменту призначення нового міністра оборони «зроблено більше системно-позитивного, ніж за всі 23 роки разом узяті».

«Тільки у мене на очах (і з посильною участю): зміна принципового підходу до створення елементу речового забезпечення (зимові спальники), прийом на роботу волонтерів в «чутливі» департаменти, а тепер ось PricewaterhouseCoopers», - зазначив «Фенікс».

Hromadske.tv

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ