Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Аваков: До літа нові патрульні почнуть роботу в 29 містах країни

На початок літа нові патрульні поліцейські почнуть роботу в 29 містах країни.

Так сказав на церемонії інструктажа перших груп швидкого реагування, що відбулася на площі Свободи в Харкові, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Напередодні, 22 лютого, нові поліцейські патрулі почали працювати у Вінниці.  До початку літа в 29-ти містах країни почнуть працювати нові патрульні поліцейські", - зазначив Аваков.

За його словами, "крок за кроком, всі області перейдуть на нову систему роботи".

"Що стосується груп швидкого реагування, то сьогодні 110 нарядів заступили на перше чергування в Харкові і області. Це свідчить про ширке використання нових форм і методів роботи поліції. До цього як експеримент вони використовувалися на Харківщині лише в Нововодолазькому районі", - додав Аваков.

За його словами, Харківська область стала третьою після Київської і Львівської, де створені такі групи: "У Харкові вони приїжджатимуть на місце події за 7 хвилин, в сільських районах - за 20 хвилин".

Як пояснили кореспондентові Укрінформу в Головному управлінні національної поліції в Харківській області, віднині у відділах поліції регіону створено підрозділи патрульних - по два поліцейських в кожному, які працюватимуть в цілодобовому режимі позмінно, разом із слідчо-оперативними підрозділами, забезпечуючи охорону громадського порядку і захист громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ