Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Аваков: судді і прокурори влаштували розправу над молодим поліцейським

Нехай вулицями ганяють обдолбані мажори? Нехай вбивають 300 людей на рік і 3000 калічать ??! Прокуратурі, що користується колосальною довірою суспільства - плювати, і Печерському суду - осереддю справедливості всього світу - плювати .. І суддям і прокурорським плювати на наслідки тієї розправи, що вони влаштували над молодим поліцейським. Адже їм важливіше дискредитувати будь-яким шляхом нову поліцію, що більмом сидить у них на оці - як приклад реформ і змін .. І випадок зручний покуражитися видався - все в їхній влади. Хочуть, що б знали, що їх влада - влада старої системи - крутіше «цих нових» ..

Про це на Фейсбук написав Арсен Аваков.

"Скажу прямо - не повинно бути непідсудних, як і не повинно бути таких судів і прокурорів, які спокійно випускають на волю Садівника, вбивцю Небесної сотні; Єфремова, Лукаш, Мельника .. і зовсім недавно - мажора, що убив жінку  за 137 тис. грн .. і .. в темпі відправляють в камеру поліцейського, який виконував свою роботу, ні від кого не ховається, який надав усі докази слідству, що має поруки від двох десятків нардепів, голови Нацполіціі і міністра ..

Дивне правосуддя, а скоріше просто розправа з нагоди. І якщо хтось думає, що зробить на цьому собі паблісіті або кар'єру - дуже помиляється. Навпаки - поплатиться за цинізм. Нема непідсудних, як немає і дурнів - всі в змозі відрізнити злорадний оскал стерв'ятників від справедливого слідства!

Хочете збити систему нової поліції, що народжується, використовуючи трагічний випадок?

Не на таких напали! Непросто, з потом і кров'ю - міняємо міліцію на нову поліцію - і доб'ємося результату, як би нам не заважали обставини і недоброзичливці. І невідворотно ТРЕБА не відкладаючи міняти і залежні суди і прогнилу прокуратуру! Інакше вся стара гниль буде ганятися за рядовим патрульним, «непомітно» відпускаючи на волю і закриваючи справи проти «діамантових прокурорів», організаторів масових вбивств, війни на Сході і розкрадачів мільярдів, яким є чим підмазати «справедливий» суд і прокуратуру.

Поліцейського будемо захищати в апеляції всіма доступними способами!

І завтра запускаємо в Чернігові нову патрульну поліцію - крок за кроком", - написав Арсен Аваков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ