Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Аварія літака в Афганістані: на місці знайдено тіла двох американських військових

Сполучені Штати забрали тіла двох своїх військовослужбовців із місця аварії літака, який розбився вранці 27 січня в центральній провінції Афганістана.

Про це повідомляє Associated Press із посиланням на представника Міністерства оборони США, який побажав залишитися невідомим, передає Громадське.

Зазначається, що більше нікого на борту літака Bombardier E-11A, який зазнав аварії, не було.

Також анонімний співрозмовник повідомив кореспонденту АР, що Талібан, який раніше заявив про американське походження літака, не чинив опору американським військовим, які обстежували місце аварії. Крім того, він сказав, що ознак збиття E-11A немає, хоча раніше деякі ЗМІ повідомили, що Талібан начебто взяв на себе відповідальність за аварію.

Нагадаємо, що уранці 27 січня ЗМІ повідомили, що в центральній афганській провінції Газні впав літак афганської державної авіакомпанії Ariana Afghan Airlines, з посиланням на місцевих посадовців. На його борту могли бути 83 людини.

Пізніше авіакомпанія спростувала, що це був її літак.

Надвечір з'явилася інформація, що аварії зазнав американський літак Bombardier E-11A, який використовується силами США в Афганістані. Пізніше це підтвердив речник американських сил в Афганістані.

Причина аварії літака досі з'ясовується. Після заяви Талібану про збитий літак деякі ЗМІ помилково повідомили, що угруповання взяло на себе відповідальність за аварію. Однак американські представники поки не підтверджують цієї версії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ