Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Авіакатастрофа під Тюменню - не теракт

Офіційні представники ГУМВС по Тюменській області заявили, що авіакатастрофа літака ATR-72 не була результатом теракту, повідомляє офіційний представник СКР Володимир Маркін на засіданні оперативного штабу при губернаторі регіону.

"Судячи з характеру руйнувань літака,що впав під Тюменню, версія теракту виключається", - заявив Володимир Маркін.

Тим часом, очевидці авіакатастрофи ATR-72 під Тюменню повідомляють, що незадовго до падіння літака з обох двигунів йшов дим.

"З довколишніх сіл був знайдений один з очевидців, який розповів, що бачив, як з двох моторів повалив дим, і літак нахилило вліво", - сказав представник ГУМВС.

Нагадаємо,літак ATR-72, що виконував рейс Тюмень - Сургут, впав у понеділок, 2 квітня,при зльоті з аеропорту Тюмені о 5:50 за московським часом (4:50 за Києвом). На борту перебували 43 людини - 39 пасажирів і четверо членів екіпажу. На місці катастрофи знайдені обидві чорні скрині літака.

Раніше авіакомпанія UTair, якій належав літак, що розбився, опублікувала список пасажирів і членів екіпажу, що перебували на борту повітряного судна.
Слідство вважає пріоритетними три версії причин аварії літака ATR 72 під Тюменню:помилка пілотування, технічна несправність і помилка наземних служб.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ