Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Авіакомпанія, яка першою відкриє рейс Сімферополь – Львів, матиме безпрецедентні знижки

Наразі в Криму працюють над створенням нового авіарейсу Сімферополь – Львів. Про це сьогодні, 29 листопада, на прес-конференції повідомив перший заступник міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Микола Марінов.

«Поки що нема прямого рейсу. Але ми над цим працюємо. Позавчора в нас була нарада з міністерством транспорту Криму, на якій ми затвердили безпрецедентні умови зі знижками в нашому аеропорту для тієї авіакомпанії, яка першою відкриє рейс Сімферополь-Львів», – зазначив він.

За його словами, це питання вже обговорювали з львівською владою. «Я думаю, у Львові є готовність зробити такі ж умови. Тобто я маю надію, що за таких обставин авіакомпанія знайдеться вже найближчим часом»,– зазначив Микола Марінов.

Як він зауважив, і Крим, і Львівщина мають великий туристичний потенціал. «Навесні, влітку чи восени – на лікування до нас, взимку – на Львівщину: на лижі чи на таке ж лікування…В Криму нема аналогів вашої мінеральної води, ми лікуємо тільки кишково-шлункові хвороби…», – пояснив він.

Водночас додав: «Тобто в обох сторін є потенціал. Цій компанії, яка прийде, треба буде тільки встановити нормальну ціну, яка буде адекватною порівняно з автотуризмом чи залізницею».

Додамо, що перший заступник міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим приїхав до Львова на відкриття Кримського курортно-туристичного офісу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ