Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Австралія готується зустріти команду “нескорених” з України

Українська громада Австралії готується зустріти з України команду ветеранів, яка прибуде до Сіднея для участі в “Іграх нескорених” 2018.
Invictus Games 2018

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Унікальна нагода зустрітися і поговорити з усіма 15 учасниками української команди “Ігор нескорених”, – йдеться в запрошеннях на зустріч, заплановану на 20 жовтня, які розповсюдила українська громада Сіднея.

Союз українських організацій Австралії випустив програмку (Ukrainian team guide) з описом усіх ключових подій за участю українських ветеранів. З нього можна дізнатися коли і в яких змаганнях братиме участь українська команда, де і в який час можна поспілкуватися з українськими спортсменами-ветеранами під час громадських зустрічей тощо.

Серед основних подій, на які запрошує місцеве українство, – зустріч української команди в Сіднейському аеропорту 18 жовтня, офіційне громадське вітання в Центрі української молоді Сіднея, вечір питань-відповідей та благодійна вечірка із збором коштів на потреби української армії, а також спільна культурна програма та офіційні проводи команди 28 жовтня.

Окрім того, австралійських українців закликають прийти і на самі змагання, аби підтримати українських спортсменів, які разом з представниками з 18 інших країн боротимуться за перемогу в індивідуальних та командних заліках.

У свою чергу Посольство України в Австралії цими днями також розпочало інформаційну кампанію із представлення учасників української збірної жителям Зеленого континенту.

Як повідомлялося, “Ігри нескорених” 2018 (Invictus Games 2018) пройдуть у Сіднеї 20-27 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ