Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Австрійські інвестори визначаться, чи вкладатимуть інвестиції у парк „Черляни”, у грудні

У грудні австрійські інвестори мають винести рішення щодо будівництва заводів у промисловому парку «Черляни». Про це «Гал-info» повідомив голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.

За словами Сеника, 1-5 листопада в Австрії відбулася зустріч представників інвесторів з головою Львівської обласної ради Мирославом Сеником, першим заступником голови облдержадміністрації Валерієм П’ятаком, головою Городоцької райдержадміністрації Ігорем Мойсином та головою Городоцької районної ради Василем Полумацканичем.
«Йдеться про будівництво двох заводів у промисловому технопарку «Черляни» – один з інвесторів - концерн TNS - має намір вкласти 150 млн євро у будівництво заводу з виготовлення плат для мобільних телефонів Nokia та Siemens. Цей концерн працює в Австрії, Китаї, Чехії і тепер зацікавився Україною. Другий інвестор Egston планує вкласти 50 млн євро у будівництво заводу, який виготовлятиме табільну продукцію (жгути). Інвестори працюватимуть паралельно», – сказав у коментарі «Гал-info» Сеник. З його слів, в Австрії був підписаний меморандум про співпрацю, але остаточне рішення щодо інвестицій інвестори приймуть в грудні 2007 року.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ