Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Австрійський бізнесмен Крістіан Чернер, за кошти якого відреставрували північну стророну площі Ринок, гарантує якість зроблених робіт на 15 років

Австрійський бізнесмен, почесний д-р Крістіан Чернер сьогодні запрезентував львів’янам результат реставрації північної сторони площі Ринок. 
“Я п’ятнадцять років пов’язаний з цим містом. Коли я вперше приїхав до Львова, це місто мене вразило, і я захотів вкласти свою частку в його красу. Тому я зробив реконструкцію фасадів з північного боку площі Ринок. Багато фірм вкладає гроші в рекламу в газетах і на телебаченні, але вона швидкоплинна, я ж прагнув  зробити подарунок до 750-річчя Львова, який пам’ятатимуть як мінімум 15 років. Я проявив ініціативу, тепер черга за іншими меценатами,”- зазначив Крістіан Чернер.
 На запитання журналістів, чи контролювалася якість робіт, Крістіан Чернер запевнив, що проведені роботи є найвищої якості, і він дає гарантію на 15 років. Він також подякував всім працівникам і реставраторам, які працювали над фасадами за фахову роботу, а також міській владі за співпрацю. Крістіан Чернер побажав львів’янам дати ожити традиційній культурі у місті, далі розвивати Львів як університетський та торговий центр, адаптувати структури громадських місць до сучасного життя, сприяти життєдайній атмосфері міста, шанувати навколишнє середовище та зміцнювати добрий дух молоді.
За кошти Крістіана Чернера відновлено 1500 кв. м фасадів, на які було виділено 80 000 євро. Офіційна передача місту відбудеться у жовтні 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ