Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Австрійці зацікавлені у будівництві спортивних та туристичних об’єктів у Карпатах

Представники австрійських ділових кіл зацікавлені в розробці обласних програм Карпатського регіону Львівської області. Про це 29 листопада зазначив торговий радник Посольства Австрії в Україні Грегор Постль, під час зустрічі з начальником головного управління з питань Євро 2012, містобудування та будівництва облдержадміністрації – головним архітектором області Володимиром Лавріним. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Володимир Лаврін ознайомив Грегора Постля з розробленою концепцією розвитку спортивної та туристичної інфраструктури області, станом проектних робіт щодо об’єктів, які можуть зацікавити потенційних австрійських інвесторів: будівництво нових готелів, спортивних об’єктів, модернізація існуючої інфраструктури зимових видів спорту у Карпатах.

Головний архітектор області розповів, що інвесторам будуть запропоновані земельні ділянки для будівництва нових готелів, об’єктів спортивної і придорожньої інфраструктури та створені сприятливі умови для їх реалізації. Також він зазначив, що до 2022 року очікується збільшення у 2 рази кількості місць для проживання гостей та туристів на території Львівщини.

Торговий радник Посольства Австрії Грегор Постль підтвердив зацікавленість у подальшій співпраці з цих напрямків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ