Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автобусний маршрут №465 планують продовжити до с. Поморяни

З метою покращення життя та комфорту мешканців Поморянської територіальної громади, Львівська ОДА ініціювала продовження схеми внутрішньорайонного автобусного маршруту загального користування № 465 Золочів - Бібщани ч/з Ремезівці до с. Поморяни. Про це повідомили 21 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Олена Ляхович

Відтак, коригування маршруту дозволить сполучити населені пункти Підгір’я, Коропець, Шпилокоси, Бібщани та Ремезівці з центром територіальної громади с. Поморяни, до складу якої вони входять.

"У зв’язку з реформою децентралізації та неврегульованим питанням повноважень щодо організації пасажирських перевезень на автобусних маршрутах загального користування в межах ОТГ, постає питання забезпечення транспортного сполученням населених пунктів в межах однієї територіальної громади з центром громади. Від себе робимо усе, аби наші мешканці були охоплені якісним транспортним сполученням", – повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Як зазначають в управлінні транспорту та зв'язку Львівської ОДА, загалом існуюча мережа автобусних маршрутів забезпечує потреби пасажирів в автоперевезеннях і наданні їм необхідних послуг.

Зміни в затверджену мережу автобусних маршрутів (відкриття нових маршрутів, реорганізація діючих, тощо) вносяться на основі обгрунтування, соціальної і економічної доцільності та з урахуванням звернень органів місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ