Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автодороги місцевого значення майже в усіх областях завалено снігом (дані по регіонах)

Станом на 7.00 17 лютого на території України у Рівненській, Житомирській, Київській та Сумській областях падає невеликий сніг, в Одеській області місцями невеликий туман. На решті території без опадів. Середня температура повітря по території України становить -3 -8?С, в АР Крим 0 +7?С. про це повідомила прес-служба Мінтрасзв’язку.

На перевальних ділянках доріг у Карпатах без опадів, температура повітря -3 -5?С. В АР Крим на перевалах без опадів. Температура повітря 0 +2?С. На автодорозі М-05 Київ – Одеса лише у Одеській області місцями туман. Температура повітря -2 -7?С. Проїзд забезпечений.

Покриття на автодрогах державного значення у Кіровоградській, Дніпропетровській та Миколаївській областях місцями засніжене, у Чернігівській – снігова каша, у Донецькій та Луганській областях – місцями ожеледиця. Проїзд забезпечений.

Стан покриття автодоріг місцевого значення майже в усіх областях засніжений. У Чернігівській, Волинській, Хмельницькій та Миколаївській областях снігові перемети, у Донецькій та Одеській – місцями ожеледиця.

Ускладнено проїзд у Сумській, Чернігівській, Полтавській, Волинській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненський, Тернопільській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській та Миколаївській областях.

На зимовому утриманні доріг працюють 844 механізмів та 1475 робітників. Крім того додатково працюють 15 одиниць техніки, залучені з інших організацій.

Волинська область

Ускладнений проїзд транспортних засобів на автодорогах місцевого значення до 43 населених пунктів у Володимир-Волинському, Іваничівському, Горохівському, Локачинському, Ковельському, Турійському та Рожищенському районах.

Донецька область

Ускладнений проїзд транспортних засобів на дорогах місцевого значення до 26 населених пунктів у 7 районах: Шахтарський, Тельмановський, Слов’янський, Волноваський, Артемівський, Володарський, Красноармійський.

Дніпропетровська область

На дорогах загального користування місцевого значення рух вантажного та пасажирського транспорту обмежений у 10 районах: Васильківському, П’ятихатському, Синельниківському, Софіївському, Дніпропетровському, Криничанському, Юр’ївському, Криворізькому, Павлоградському та Петропавлінському.

Івано-Франківська область

На автомобільних дорогах місцевого значення ускладнений проїзд транспортних засобів у 2 районах:

– Городенківський р-н до с. Уніж, с. Монастирок, с. Городниця, с. Передівання с. Кунисівці, с. Корнів, с. Вільхівці, с. Репужинці, с. Раковець, с. Новоселівка;

- Тлумацький р-н до с. Буківня, с. Гончарів.

Луганська область

Ускладнений проїзд на автодорогах місцевого значення у таких районах:

– Антрацитівський район: автодорога О-130106; С-130112; С-130131;

– Білокуракинський район: С-130304 Маньківка – Плахо – Петрівка, км 0 – 8; С-130312 Червоноармійське – Осикове, км 0 – 14;

– Краснодонський район: автодорога О-130403 Новосвітлівка – Пархоменко, км 13 – 16;

– Кремінський район: на автодорозі С-130507;

– Міловський район: С-130805 Великоцьк – Ярське, км 14+100 – км 17+100; С-130806 Журавське – Червона Зірка, км 3+000 – км 11+000;

– Новоайдарський район: О-130901 Сєверодонецьк – Чабанівка – Окнине; О-130905 Новоайдар – Євсуг, км 1 – 10;

– Сватівський район: автодорога С-131324;

– Свердловський район: автодорога С-131406 Антракоп – Калінінський;

– Старобільський район: Т-13-08 Старобільськ – Марківка, км 30 – 35.

Львівська область

Ускладнений проїзд на місцевій мережі доріг районного значення у Бродівському, Сокальському, Золочівському, Перемишлянському та Радехівському районах до 30 населених пунктів.

Миколаївська область

На автомобільних дорогах місцевого значення проїзд транспортних засобів ускладнений до 27 населених пунктів у 8 районах області.

Одеська область

Ускладнений проїзд на автодорогах місцевого значення до 9 населених пунктів у 4 районах області.

Полтавська область

Ускладнений проїзд транспортних засобів до 94 населених пунктів у 20 районах області

Рівненська область

Ускладнений проїзд транспортних засобів до 14 населених пунктів у 5 районах області: Гощанський, Дубенський, Корецький, Здолбунівський, Сарненський.

Сумська область

Ускладнений проїзд на місцевій мережі доріг районного значення до 11 населених пунктів у 5 районах області.

Тернопільська область

Ускладнений проїзд на місцевій мережі доріг районного значення до 31 населених пунктів у 4 районах.

Харківська область

На автодорозі державного значення Р-51 Харків – Красноград – Перещепине організовано рух по правій смузі. По лівій смузі (км 40 – км 74) проводяться роботи по розчищенню дороги від снігових переметів та розширенню проїзної частини. Спільно з ДАІ організовано відведення руху на паралельно розташовану автодорогу Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта.

Внаслідок поривів вітру 17-20 м/с, хуртовин, утворення переметів, тимчасово ускладнений проїзд транспортних засобів на автомобільних дорогах місцевого значення до 8 населених пунктів у 3 районах області: Богодухівському, Великобурлуцькому і Красноградському.

Херсонська область

Ускладнений проїзд на автодорогах місцевого значення у 3 районах:

– Великоолександрівський до сіл Калінінське, Благодатівка, Андріївка, Сухий Ставок, Б.Кут, Калініндорф, Полтавка, Н.Кубань;

– Високопільський до сіл Мала Шестерня, Федорівка, Новогригорівка, Новомиколаївка;

– Бериславський до сіл Кульбошеве, Кірове, Чайкине.

Хмельницька область

Перелік населених пунктів, до яких ускладнено проїзд транспортних засобів по автодорогах місцевого значення:

1. Волочиський район – с. Дзеленці а/д О-230304 Юхимівці – (Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка ).

2. Красилівський район – с. Криворудка, с. Н.Криворудка, с. Кучманівка а/д О-230920 Н.Криворудка – Антоніни.

3. Старокостянтинівський район – с. Ч.Семенівка а/д О-231417 Ч.Семенівка – (Городище – Рівне – Старкостянтинів ).

Чернігівська область

Ускладнений проїзд по дорогах місцевого значення до 63 населених пунктів у 13 районах: Чернігівському, Городянському, Ріпкинському, Ніжинському, Прилуцькому, Талалаївському, Варвинському, Ічнянському, Менському, Сосницькому, Коропському, Бахмацькому та Борзнянському.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ