Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автомобілі, які заважатимуть прибиранню львівських вулиць від снігу, евакуйовуватимуть

Департамент житлового господарства та Львівське комунальне підприємство «АТП - 1339» звертаються до водіїв з проханням не паркувати автомобілі на магістральних вулицях Львова, адже це перешкоджає механізованому прибиранню доріг. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛМР.
«До машин, які припарковані з порушенням правил дорожнього руху і заважають механізованому прибиранню вулиць, буде застосовано евакуатор для примусового  переміщення авто», – зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Петро Гребенюк.
Нагадаємо, що у Львові оголошено штормове попередження. У зв`язку з погіршенням погодних умов управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради просить львів`ян бути обережними на вулицях міста. На 29 листопада синоптики прогнозують дощ з мокрим снігом. За інформацією Обласного гідрометеоцентру, складні погодні умови пов’язані з проходженням територією міста атмосферних фронтів від циклону, що знаходиться в районі Москви.
У зв’язку з утворенням ожеледиці та можливістю виникнення небезпечних ситуацій на дорогах управління транспорту та зв’язку просить пішоходів бути особливо уважними на дорогах, а водіїв - не користуватися приватним автотранспортом та не заїжджати у центральну частину міста.
 Зважаючи на ускладнення погодних умов, львів’ян також просять утриматися від прогулянок у парках та бути обережними, проходячи під деревами та лініями електропередач.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ