Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Автоперевізники працюватимуть у новорічні свята більше і якісніше

У Львівській області автоперевізників зобов’язано ввести додаткові рейси для перевезення пасажирів у період новорічно-різдвяних свят, а власників автостанцій попереджено про особисту відповідальність за виконання рейсів у святкові дні і якість обслуговування пасажирів. Про це „Гал-info” повідомив заступник голови Львівської державної облдержадміністрації Тарас Федак.
  За його словами, облдержадміністрацією посилено вимоги щодо контролю за роботою перевізників на маршрутах області в зимовий період, у тому числі у святкові дні, утримання ними транспортних засобів у належному технічному стані, при цьому особливу увагу приділено якості зимових шин.
Керівники транспортних підприємств області зобов’язані провести інструктажі з водіями щодо заходів безпеки при перевезенні пасажирів. Особливу увагу приділено перевезенню організованих груп дітей у період зимових канікул, необхідності включення до складу групи медпрацівника та погодження маршруту руху групи в УДАІ УМВСУ у Львівській області.
Крім того, в області розроблено план взаємодії відповідальних служб для забезпечення безперебійної роботи автотранспорту в області в зимовий період.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ