Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

"Айдар": Терористи поливають вогнем місто Щастя, заміновано ТЕС

У суботу о 19 годині почалася атака позицій захисників міста Щастя Луганської області. Про це повідомило УНН з посиланням на прес-службу батальйону "Айдар", останні підрозділи якого сьогодні о 8.00 вийшли зі Щастя.

"Сепаратисти не шкодують снарядів. Позиції захисників поливають вогнем із 120-мм мінометів, обстрілюють "Градами" та танками. На ТЕС намагалися прорвати 2-й блокпост, але бійцям вдалося відбити першу атаку", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що решта батальйону "Айдар" продовжує утримувати базу у м. Щастя, Школу Міліції, та блокпости на ТЕС. Це близько 30 осіб, які залишилися боронити Щастя.

"Школа міліції знаходиться в облозі … луганської міліції. Броньовані машини та важкі кулемети тримають на прицілі будівлю. Ультиматум простий - на ранок покинути місто. Представники закону "ЛНР" взагалі сподівалися увійти у пусту будівлю. ТЕС – стратегічний об'єкт, його будуть утримувати до останнього.

Сепаратисти надзвичайно ризикують, адже 80 тон вибухівки стануть останнім аргументом у смертельній суперечці патріотів і сепаратистів", - йдеться у повідомленні "Айдару".

Нагадаємо, увесь особовий склад батальйону "Айдар" поступово було виведено із Щастя відповідними наказами військового керівництва.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ