Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Азаров: До 10 грудня всі соціальні заборгованості будуть ліквідовані

Уряд затвердив графік ліквідації затримок із соціальних виплат. До 10 грудня всі виплати будуть приведені до встановленої норми. Про це повідомив у Фейсбуці Прем'єр-міністр Микола Азаров, повідомив урядовий портал.

«Уряд затвердив графік ліквідації цих затримок, він передбачає до 10 грудня ввести всі виплати в норму і реалізовувати ці програми так, як це було до виникнення цієї проблеми» , - сказав Прем'єр-міністр.

Він повідомив, що це питання розглядалося на останньому засіданні Уряду. За словами Миколи Азарова, за виконання графіка соцвиплат персонально відповідають Міністр фінансів Юрій Колобов та Міністр соціальної політики Наталія Королевська, а контроль над реалізацією графіка здійснює Перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов.

«Встановлено шість контрольних термінів, за якими буде здійснюватися моніторинг із виконання цієї програми. Ми всі прекрасно розуміємо гостроту цієї проблеми і не випадково саме з неї я почав, хоча проблем в нашій країні зараз чимало», - сказав Микола Азаров.

При цьому він зазначив, що за два тижні: з 1 по 15 листопада, на сторінці Миколи Азарова в Фейсбуці найбільша кількість звернень стосувалася питання затримки виплати соціальних допомог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ