Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Азаров особисто координуватиме виконання плану дій щодо євроінтеграції

Прем’єр-міністр України Микола Азаров провів нараду щодо виконання міністерствами і відомствами завдань Плану дій асоціації з Європейським Союзом, повідомляє урядовий портал.

Глава Уряду підкреслив, що безумовне виконання погоджених з європейськими партнерами завдань, метою яких є запровадження безвізового режиму, створення зони вільної торгівлі без вилучень та обмежень і в цілому підписання Угоди про асоціацію з ЄС – це пріоритет діяльності Уряду.

«Діалог з Європейським Союзом активізується, поточного року відбудуться такі принципові інтеграційні події, як засідання Ради співробітництва Україна-ЄС, саміт Україна-ЄС, саміт «Східного партнерства».Тому наша діяльність в напрямку євроінтеграції має бути максимально предметною, результативною і відповідальною», - заявив Микола Азаров.

У зв’язку з цим він також заявив, що бере на себе координацію дій щодо виконання плану асоціації. Для цього Глава Уряду щомісяця буде проводити координаційні наради, на яких розглядатиметься місячний звіт і оцінки щодо роботи з євроінтеграції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ