Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Азаров попереджає, що у Луганській області БЮТ готує самопогроми

БЮТ спробує дестабілізувати хід голосування в Луганській області, заявляють у Партії регіонів.


Як заявив регіонал Микола Азаров, депутат від БЮТ Наталія Королевська провела зустріч з начальником ГУ МВС Луганської області Володимиром Гуславським, який "повинен дати команду своїм підлеглим не протидіяти, коли бютівські волонтери... будуть інсценувати напади" з елементами погромів "на власні штаби".

"Потім за відмашкою все того ж Гуславського міліціонери затримають частину нападників і представлять їх журналістам, міжнародним спостерігачам як "досвідчених бойовиків Партії регіонів". А учасники цього мерзотного подання відрепетировано дадуть потрібні свідчення", - заявив Азаров, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Азаров пообіцяв, що "дії кожного персонажа цієї різношерстої трупи будуть задокументовані і дуже чітко кваліфіковані відповідними статтями Кримінального кодексу".

"Подібні плями зі службових мундирів не відпираються. Іншими словами, панове провокатори, ми дуже наполегливо вам радимо з вогнем не грати. Народ України вам цього не пробачить. Ніколи", - заявив він, - повідомила Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ