Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Азаров студентам: У житті треба керуватися менше емоціями, а більше розрахунками

Прем'єр-міністр Микола Азаров у Фейсбуці звернувся до студентської молоді, яка вийшла на маніфестації на підтримку курсу євроінтеграції, з побажанням керуватися у житті не емоціями, а розрахунками, повідомив урядовий портал.

«Що я хотів би побажати молоді? Насамперед, протестуючи проти чогось, спробувати спочатку розібратися: власне проти чого ти протестуєш, чому таке рішення прийнято. Вже через кілька років наші молоді люди вступлять в активну виробничу діяльність і їм самим доведеться приймати рішення. Так от, це дуже хороший випадок детально проаналізувати все, розібратися і вже потім прийняти усвідомлене рішення. У житті треба керуватися менше емоціями, а більше розрахунками», - сказав Микола Азаров.

При цьому він зазначив, що більша частина студентів продовжує навчальний процес і вчиться, однак частина використовує свій час для виходу на різні маніфестації. « За великим рахунком, у цьому немає нічого поганого, це говорить про активну політичну позицію», - сказав Прем'єр-міністр.

Раніше Прем'єр-міністр закликав студентів задуматися над наслідками вірогідної ліквідації режиму вільної торгівлі з країнами Митного союзу в разі негайного підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Сотні тисяч людей (у тому числі батьки студентів) можуть втратити роботу, доведеться скорочувати бюджетні місця у вузах, звільняти частину викладачів, виникнуть проблеми з виплатою стипендій і т.д.

Глава Уряду підкреслив, що неможливо йти на такі ризики для добробуту громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ