Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Азовінтекс” не несе відповідальності за діяльність «Індустріального союзу Донбасу», – голова Львівської обласної ради

„Азовінтекс” не несе відповідальності за діяльність «Індустріального союзу Донбасу», – заявив Гал-info голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник. „Азовінтекс” є окремою юридичною особою, і зі своїми зобов’язаннями, взятими перед Львовом, він справляється”, – додав він.
Отож, жодної загрози у підготовці міста до матчів Євро-2012 голова Львівської облради не бачить. Більше того, він переконаний, що Львів у дечому навіть випереджає графіки. «Проблем у підготовці міста до Євро-2012 я не бачу жодних, – запевнив Мирослав Сенник. – Основні напрямки нашої роботи нині – це будівництво стадіону та модернізація аеропорту. І тут все добре, ми „вписуємося у графіки, затверджені УЕФА.
Нагадаємо, що сьогодні, 13 квітня, керівник «Аналітичного відділу об’єднання підприємців – учасників підготовки до Євро-2012» Сергій Нагорний для агенції УНІАН заявив, що «проблеми, які спіткали корпорацію «Індустріальний союз Донбасу», ставлять хрест на амбіціях Львова претендувати на право проведення матчів фінальної частини Євро-2012».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ