Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Багато із діагнозів екс-міського голови Самбора Тараса Тершовчина є під знаком питання — Надія Кисельчук

Багато із діагнозів екс-міського голови Самбора Тараса Тершовчина є під знаком питання — пояснила «Гал-info» начальник лікарні для засуджених Львівського СІЗО Надія Кисельчук. Отож, за її словами, потрібен висновок кваліфікованих незалежних фахівців, щоб дізнатися, чи вони правдиві. Втім, навіть якщо всі діагнози Тершовчина підтвердяться, лікувати його в умовах СІЗО — цілком можливо.

Нагадаємо, адвокат Тараса Тершовчина наполягає на тому, що колишнього міського голову Самбора лікувати в умовах СІЗО неможливо.
Як заначила ж «Гал-info» адвокат потерпілих від діяльності Тершовчина Наталка Крісман, зараз суд чекає висновків експертизи Львівського СІЗО стосовно того, чи може екс-міський голова Самбора брати участь у судових засідання. Після отримання цього висновку суд, за її словами, призначить дату наступного слухання у справі. За словами адвоката, вона схильна вважати, що наразі Тарас Тершовчин не може відвідувати судові засідання.
«Адвокат Тершовчина Василишин під час останнього слухання справи надав суду відповідь начальника Львівського слідчого ізолятора на свій запит, в якому говорить буквально про цілий букет хворів в Тараса Тершовчина. Я думаю, що висновок експертизи не дасть нічого, коли є такі випадки, треба запрошувати кваліфікованих спеціалістів», — наголосила Наталка Крісман.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ