Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Багато молодих облич в партії "Сила і честь" – це закономірна річ, - Любомир Сопільник

Вчора, 16 вересня, відбулась конференція Львівського обласного осередку партії "Сила і честь", на якій було оголошено та затверджено списки кандидатів у депутати до місцевих рад усіх рівнів.

За результатами даного заходу список кандидатів партії «Сила і честь» до Львівської облради очолив Юрій Візняк, директор Львівського палацу мистецтв, чинний депутат облради.

Окрім нього, у першу десятку кандидатів до Львівської обласної ради увійшли: Кавецький Орест Юрійович, Сопільник Любомир Святославович, Федяєва Світлана Іванівна, Калушка Олександра Іванівна, Чебаненко Олександр Іванович, Комарницький Ігор Михайлович, Устименко Валентин Віталійович, Хмиз Олександра Петрівна, Буджак Олена Олександрівна.

Прокоментувати вчорашній захід ми попросили Любомира Сопільника, наймолодшого із кандидатів у депутати Львівської обласної ради, який є заступником голови Львівського обласного осередку партії "Сила і честь" та одночасно головою молодіжного крила партії на Львівщині.

- Конференція справила дуже позитивне враження, оскільки продемонструвала, що нас є велика кількість прихильників і що на вибори ми йдемо з потужною командою. Особливо тішило, що таку команду нам вдалося зібрати за доволі короткий термін. А також те, що в ній багато молодих амбіційних мислячих людей, які відчувають відповідальність за події, процеси у своїму місті, в регіоні, в державі.

Я переконаний, що львів’янам, які на місцевих виборах висловлять нашій команді вотум довіри, не буде соромно за нашу роботу.

- Чому, на Вашу думку, молодь йде в політику, та чому обирає партію, яку очолює політичний та громадський діяч Ігор Смешко.

- В політику, за моїми спостереженнями, йде молодь, яка слідкує за політичним життям в Україні. Та якій, як і більшості українців, набридли безкінечні порожні обіцянки. Такі молоді люди хочуть впливати на процеси, що відбуваються – задля покращення нашого життя, зокрема, беручи участь у виборах.

Чому обирають партію «Сила і честь»? Особисто я такий вибір зробив, оскільки вважаю, що саме Ігор Петрович Смешко та його політична структура у даний час є єдиною альтернативою нинішній владі. З огляду у тому числі на його досвід, принциповість, проінформованість, здатність вирішувати складні завдання. Такої чи схожої думки дотримуються й інші члени нашої партії.

Багато хто звертає увагу на програму політичної партії "Сила і честь", яка є чіткою, зрозумілою та побудованою на соціально-економічному підгрунті, тобто орієнтованою на інтереси звичайної людини з її повсякденними сподіваннями, прагненнями до стабільності та потребою в безпеці. Дану тенденцію в основному відстежуємо через основний канал комунікації з молоддю - через соціальні мережі.

У програмі партії, зокрема, зазначено, що для економічного розвитку України у першу чергу необхідно забезпечити подолання бідності українців, у тому числі через ліквідацію корупційної складової у тарифах на електроенергію, на житлово-комунальні послуги.

Звісно, що це непросте завдання. Водночас у нашої політичної сили є свої переваги. Лідер партії «Сила і честь» Ігор Смешко свою ефективність та свій професіоналізм вже довів не один раз, обіймаючи у різний час високі державні посади (від начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України до голови Служби безпеки України). Цей фактор також впливає на вступ молодих людей в партію.

Отож, підсумовуючи все сказане вище, можна зробити висновок, що багато молодих облич в партії "Сила і честь", у тому числі в нашій команді, що була представлена на вчорашній конференції – це закономірна річ.

Сопільник Любомир Святославович, народився 10 вересня 2001 року у Львові.

Навчався у Львівській приватній правничо-економічній гімназії. У 2015-2019 роках - у Львівському коледжі культури і мистецтв. Отримав диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.

З вересня 2017 року – дотепер – навчається у Львівському університеті бізнесу та права на факультеті міжнародних відносин. З вересня 2019 року – навчається у Філії Віденської консерваторії в Будапешті (Угорщина). А також – в Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, на кафедрі військової розвідки.

Любомир Сопільник відомий як музикант, учасник етно-гурту Joryj Kloc, підприємець. Активно займається громадською діяльністю, будучи помічником-консультантом депутата Львівської обласної ради, членом Львівської студентської ради, членом ГО «Let’sDoit (Ukraine)».

Підготував Віктор Правденко

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ