Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Балога обвалив рейтинг Януковича на Закарпатті, – Геннадій Москаль

Обіцянки Віктора Балоги віддати в другому турі Закарпаття в руки Януковичу виявилися мильною бульбашкою — тут із відривом у понад 10% перемогла Ю.Тимошенко, і це при тому, що в першому турі вона поступилася своєму конкуренту на 3,4%, заявив депутат Верховної Ради від Громадянського руху «Народна самооборона» Геннадій Москаль, - повідомила «Народна самооборона».

 

«Ведмежою послугою для Януковича стала участь у виборчому процесі В.Балоги з його одіозною партією «Єдиний Центр», — пояснює Геннадій Москаль програш В.Януковича в Закарпатській області. — Перед першим туром Балога відверто працював і проти БЮТ, і проти «регіонів», його гінці об'їжджали область і закликали людей не йти на вибори, щоб максимально знизити явку. На адресу працівників бюджетної сфери й підконтрольних «Барві» комерційних структур лунали погрози про звільнення з роботи. Цим самим Балога хотів показати, що без нього в області неможливо нічого вирішити».

 

За словами Геннадій Москаля, перед 2-м туром Балога напросився на зустріч із В.Януковичем, під час якої гарантував йому перемогу на Закарпатті та серйозне зростання ще в чотирьох західних областях — аж до двох мільйонів голосів. «Хоча «регіоналів» попереджали, що участь одіозного «ЄЦу» зіграє лише проти їхнього лідера. Так і сталося. Заклики Балоги та його представників голосувати за В.Януковича, груба робота адміністрацій із бюджетниками лише понизили рейтинг Януковича, у результаті він поступився Ю.Тимошенко на 10,1%. Більш того, є достовірні дані, що заради своїх кланових інтересів, щоб скомпрометувати одного з впливових закарпатських «регіоналів», Балога в окремих населених пунктах зіграв на користь Ю.Тимошенко — представники «Барви» роздавали селянам гроші, щоб ті голосували проти Януковича. Думаю, «регіонали» по достоїнству оцінять таку «допомогу», — пророкує «самооборонець».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ