Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Балога перебуває у рідному Закарпатті

27 січня Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога перебуває із робочим візитом у Закарпатській області. Мета поїздки – проведення засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ситуації, яка склалася внаслідок господарської діяльності ДП «Солотвинський солерудник» та заходів, спрямованих на запобігання техногенної катастрофи. Повідомила прес-служба МНС.

Участь у засіданні також візьмуть представники Закарпатської облдержадміністрації, Міністерств екології та природних ресурсів;  агрополітики та продовольства; економічного розвитку та торгівлі; регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства; фінансів; охорони здоров’я, Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки; Державного агентства водних ресурсів та Національної Академії Наук України.

Під час робочої поїздки буде оглянуто карстові провалля на території солерудника та обговорено стан виконання програми комплексного протипаводкового захисту в басейні річки Тиса.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ