Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Балога порадив українській опозиції звільнити Ангелу Меркель

Екс-глава МНС, позафракційний депутат Верховної Ради Віктор Балога заявив, що вчорашні заяви опозиції про початок процедури щодо відставки спікера Володимира Рибака та генпрокурора Віктора Пшонки нагадують йому боротьбу Дон Кіхота з вітряками.

«Вже й не порахуєш, кого і скільки разів опозиція «відправила у відставку» та їх апетити постійно зростають. Ось, наприклад, з учорашнього дня у «чорному списку» - Рибак і Пшонка. Чим це все закінчиться? Напевно тим, що і в попередні рази. З таким же успіхом можна вимагати відставки Ангели Меркель, яка не дуже допомагає Україні, чи збирати підписи за звільнення Держсекретаря США. Результат буде плюс-мінус такий самий», - пише Балога на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляє Новий регіон.

Нардеп зазначив, що він не розуміє, чому "опозиція бере в руки те, чого не може підняти».

«Ну як можна зняти голову Верховної Ради, не маючи навіть 200 голосів? Правильно. Поки що ніяк. Тому не треба воювати з вітряками», - радить Балога.

На його думку, в опозиції на порядку денному має стояти два питання: відправити Тимошенко на лікування за кордон і домогтися передачі посади Уповноваженого з прав людини в квоту опозиції.

«Ну і само собою в цей список входить сенсорна кнопка», - резюмував Балога.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ