Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Балога: Засідання опозиції 31 січня буде безрезультатним

Депутат Верховної Ради Віктор Балога (позафракційний) закликає фракцію «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» до блокування роботи парламенту для реального вирішення питання звільнення колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляє Обком.

Балога розкритикував «Батьківщину» за пасивні та неефективні дії щодо звільнення Тимошенко, зазначивши, що «героїчне розвішування плакатів в залі засідань» і гучні вимоги ні до чого не призведуть.

«Тому що якщо вони дійсно хочуть бачити Тимошенко на свободі, вони повинні перестати стріляти холостими, а перейти до реальних дій. Це - блокування роботи Ради до тих пір, поки це питання не буде вирішено. А це значить, що з 5 лютого потрібно стати біля трибуни і не дати проголосувати за жодне рішення. Це реальний пошук компромісу: йдіть до Президента і пробуйте домовлятися. Хоча б про те, щоб Тимошенко відпустили лікуватися за кордон», - написав депутат.

Також, на його думку, безрезультатним буде і засідання опозиції 31 січня, адже, за словами Балоги, в опозиції вже було достатньо часу для того, щоб розробити план дій і приступити до його реального виконання.

Депутат зазначив, що ефективним був би вихід на вулицю хоча б 50% членів партії «Батьківщина», а це, за його словами, близько 300 тис. осіб.

Балога наголосив, що залишається прихильником звільнення Тимошенко, але не має наміру «виступати на підтанцьовці у тих, хто робить вигляд, що домагається її звільнення».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ