Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Балтік беверджіж холдінг» наразі не планує відкривати в Україні нові підприємства з виробництва пива, оскільки вдало покриває ринок пива в Україні

«Балтік беверджіж холдінг» наразі не планує відкривати в Україні нові підприємства з виробництва пива і також не планує запроваджувати нові, або ж відмовлятися від існуючих марок хмільного напою. Про це сьогодні під час прес-конференції у Львові повідомив президент «ВВH» Крістіан Рамм-Шмідт.
За його словами, ВВH дуже вдало покриває ринок пива в Україні і наразі важливо збільшувати його обсяги. «На Заході споживають більше пива, ніж сильніших алкогольних напоїв, в Україні ж ситуація зворотня, хоча останнім часом ми спостерігаємо тут суттєве збільшення обсягів споживання», - сказав під час прес-конференції президент ВВH Крістіан Рамм-Шмідт.
За словами генерального директора Петра Чернишова, пояснюється це дуже просто: пиво не є товаром першої потреби, відповідно його споживання зростає тоді, коли люди стають багатші, саме такий процес спостерігається зараз в Україні. Він також додав, що на 2006 рік заплановано низку проектів, бюджет яких суттєво перевищує торішній бюджет маркетингових та рекламних акцій — 8 млн грн.
ВВH посідає дев’яте місце у світовому рейтингу виробників пива.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ