Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Балинський: Вихід Сеника з оргкомітету Євро-2012 може свідчити про внутрішні конфлікти з Олійником

Рішення голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника вийти зі складу оргкомітету з підготовки до Євро-2012 є несерйозним вчинком. Таку думку у коментарі „Гал-info” висловив політолог Ігор Балинський.
 „Цей вчинок Сеника і те, що це відбулося під час колегії, є надто несерйозним для посадовця такого рівня”, – вважає Балинський, кажучи, що ймовірно Сеник і мав якісь певні образи, однак це не мало би стати приводом для демаршів.
„Ймовірно, Сеник хотів таким чином привернути увагу до якихось внутрішніх непорозумінь, які існують між ним і Петром Олійником”, – каже політолог, вважаючи, що голова Львівської облради знає більше ніж оприлюднює, однак наразі і ця публічна заява є не надто відповідальним кроком зі сторони Сеника.
Нагадаємо, сьогодні голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник офіційно вийшов зі складу оргкомітету з підготовки до «Євро – 2012». Як йдеться у повідомленні прес-служби облради, „оскільки оргкомітет, створений розпорядженням голови ЛОДА, не веде активної діяльності, не проводить засідання, то голова Львівської обласної ради не бачить змісту перебувати у складі даного оргкомітету, який не працює над виконанням покладених на нього завдань”.
Цікаво, що напередодні (15 січня) під час своєї прес-конференції Мирослав Петрович активно обговорював з журналістами основні проблемні питання, які необхідно вирішити в рамках підготовки до «Євро-2012». Голова облради висловив сподівання, що із Держбюджету на «Євро-2012» на Львівщину буде виділено на 1 млрд. грн.
Мирослав Сеник також розповів, що основними завданнями, які стоять перед Львівщиною до «Євро-2012» є будівництво нових митних переходів та під’їзних доріг до них, ремонт доріг державного фінансування, будівництво стадіону та готелів у Львові. Сеник також зазначив, що серед об’єктів, які потребують реконструкції до футбольного чемпіонату, є і Львівська обласна психіатрична лікарня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ