Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бандити за підтримки Росії створюють свій "банк"

Терористи "луганської народної республіки" заявили про створення свого "банку" за підтримки Росії.

Про це йдеться в повідомленні "лнр", передає Еспресо.TV з посиланням на 0642.

"Ми прийняли рішення: за підтримки Росії створюємо внутрішній банк", - сказано в повідомленні.

На думку "керівництва" терористичної "республіки", створення "банку" "дозволить спростити здійснення соціальних виплат населенню".

В цей час у терористів "лнр" немає можливості провести виплати в повному обсязі.

В той же час зявилося повідомлення, що "Ощадбанк" переводить свої філії з окупованих територій до Краматорська та Сєвєродонецька. 

Як відомо, президент Петро Порошенко підписав указ, яким вводить у дію рішення РНБО від 4 листопада "Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях".

Нацбанку має у місячний строк вжити заходів щодо припинення обслуговування банками рахунків, відкритих суб'єктам господарювання всіх форм власності та населенню на окремих територіях у районі проведення АТО.

Із 7 серпня НБУ зобов'язав банки України повністю припинити здійснення всіх видів фінансових операцій у населених пунктах, які не контролюються українською владою. На окупованих територіях продовжував працювати лише державний "Ощадбанк" за обмеженим спектром операцій.

Окрім того, Кабмін ухвалив постанову про припинення "пенсійного туризму". До 1 грудня всі, хто хоче отримувати пенсію, повинні виїхати на контрольовану Україною територію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ