Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Банк “Дністер” погасив облігації серії С ТзОВ “Синдикат” на суму 10 млн грн

1 вересня 2006 року банк "Дністер" як андеррайтер та платіжний агент випуску облігацій ТзОВ "Синдикат" повністю погасив облігації серії С цього емітента. Загальна сума випуску облігації серії С ТзОВ "Синдикат" становила 10 мільйонів гривень, номінал однієї облігації - 10 000 грн. Повідомили в банку „Дністер”.

Облігації серії С ТзОВ "Синдикат" перебували в обігу з 01.09.2003 до 01.09.2006, були включені в лістинг Першої фондової торговельної системи (ПФТС). Банк постійно підтримував за ними двосторонні котування. Загальний обсяг торгів вказаними облігаціями за весь період їх перебування в обігу становив 105 498 838,42 грн. Було укладено 80 угод купівлі-продажу облігацій.
1 вересня 2004 року ВАТ СКБ "Дністер" як платіжний агент здійснив погашення та сплату доходу за останній купонний період за облігаціями серії А; 1 вересня 2005 року - за облігаціями серії В.
Банк "Дністер" за дорученням емітента вчасно і в повному обсязі сплачував процентні доходи за облігаціями всіх серій за всі купонні періоди.
ТзОВ "Синдикат" - українське підприємство, що здійснює свою діяльність у сфері будівництва.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ