Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Банківські рахунки Євромайдану арештовано

В рамках розгляду позову Федерації профспілок України про відшкодування нанесеної будинкам шкоди, судом заарештовано всі банківські рахунки, на яких збирались кошти для Євромайдану та Автомайдану.

Про це повідомила gazeta.ua, з посиланням на повідомленням джерела видання "Закон і Бізнес", під судову заборону потрапили рахунки двох громадських організацій, які активно збирали кошти для нужд протестувальників, це ГО "Соціально відповідальне суспільство" та ГО "Кияни - за реформи".

Крім того, заарештоване все особисте майно народних депутатів України, що координують дії протестувальників у захоплених будівлях - Пашинського, Авакова, Пацкана, Аверченка, Кубіва, а також лідера Автомайдану Дмитра Булатова. Під судову заборону потрапило все рухоме та нерухоме майно, що належить зазначеним особам, квартири, будинки та дорогі автівки.

За даними редакції серед заарештованого майна - кілька мерседесів та тойот, автомобілі "Лексус" та "Ніссан", земельні ділянки на десятки гектарів, об'єкти нежитлової нерухомості та квартири нардепів у Києві, Харкові та Львові.

У разі задоволення позову вказане майно перейде у власність Федерації профспілок у рахунок погашення шкоди, нанесеної Будинку профспілок та Жовтневому палацу.

У коментарі Гал-інфо нардеп Степан Кубів сказав: «Я не можу щось сказати, бо сьогодні це все дрібниці у порівнянні з тим, що сьогодні це все дрібниці у порівнянні з тим, що відбувається у Києві».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ