Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Барком” планує відгодувати 250 тис. голів свиней на рік

 ТзОВ „Барком” планує відгодувати 250 тис. голів свиней на рік.   Про це „Гал-info" повідомив директор підприємства Володимир Баран.

     За його словами, згідно програми розвитку тваринництва  ТзОВ „Барком” на 2006-2011 роки передбачено утримання та доведення поголів’я свиней породи „Найма”(суміш французької та китайської порід) до 12 тис. свиноматок. Згідно з розрахунками така кількість свиноматок дасть приплід у 250 тис. голів.
Для того, щоб вирощувати 12 тис. голів  свиноматок підприємство вже викупило та проводить проектування, реконструкцію свинокомплексу в селі Ожидів Буського району на 4 500 голів свиноматок. Запуск комплексу на повну потужність заплановано на 2008 рік.
Також викуплений та розпочато реконструкцію свинокомплексу у селі Дубляни Самбірського району на 2 500 голів свиноматок. На повну потужність свинокомплекс вийде у 2007-2008 роках.
 Проводяться підготовчі роботи щодо викупу свинокомплексу в селі Поляни Золочівського району з метою розміщення там 3 000 голів свиноматок.
Підприємство також, має намір викупити тваринницький комплекс у селі Підкамінь Бродівського району. Це дозволить розмістити 2000 голів свиноматок. „Справа про банкрутство цього господарства зараз розглядається в Львівському господарському суді, тому процедура викупу не може бути здійснена” – сказав  Володимир Баран.
 Володимир Баран також додав, щоб розмістити на відгодівлю отриманого приплоду загальним поголів’ям 250 тис. голів свиней „Барком” вже викупив тваринницькі комплекси в селах Закомаря та Андріївка Буського району, Підлисся Золочівського району, Бронниця Дрогобицького району. „На цих об’єктах вже розпочаті роботи з проектування та реконструкції, введення в дію яких заплановано на 2007-2008 роки” – сказав він.
     Суму інвестицій Володимир Баран  не назвав, посилаючись на комерційну таємницю.
     ТзОВ “Барком” засноване 1998 року, виробляє та реалізовує м’ясні вироби під ТМ “Родинна ковбаска”.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ