Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Баскетболісти “Львівської політехніки” в черговому матчі чоловічої Суперліги чемпіонату України в Кривому Розі з рахунком 79:87 поступилися місцевому “Кривбасбаскету”.

“Кривбасбаскет” – “Львівська політехніка” – 87:79 (29:20, 17:20, 21:17, 20:22). 2 грудня. Кривий Ріг. Спорткомплекс КТУ. 752 глядача.

Судді: Шульга, Пономаренко (обидва – Київ), Пед’єв (Одеса).
“Кривбасбаскет”: стартова п’ятірка – Корабльов (17 очок), Близнюк (20), Буряк (0), Кондратовець (24), Іванченко (2); на заміну виходили – Журжій (6), Демченко (3), Сластін (7), Герасимчук (0), Борисенко (7), Каребін (0), Снітко (1).
“Львівська політехніка”: стартова п’ятірка – Гальонкін (19), Гілевич (8), Сміляніч (12), Грейнджер (12), Шевченко (0); на заміну виходили – Бєсков (3), Неухацький (11), Штереб (4), Лемик (10).

На жаль, матч у Кривому Розі для львів’ян завершився так само плачевно, як і всі попередні виїзні поєдинки. Не допоміг галичанам і дует нових виконавців – американець Джефрі Грейнджер та серб Алєксандр Сміляніч, які на двох зуміли реалізувати лише 9 з 28-ми кидків з гри. А от хто заслуговує на похвалу в складі “Львівської політехніки”, то це Костянтин Гальонкін, який провів на майданчику всі 40 хвилин, влучив усі 9 штрафних кидків і лише раз схибив з-під щита (5 з 6-ти), а також зробив найбільше підборів – 11.
Проте зусиль одного Гальонкіна виявилося замало. Натомість у господарів з найкращого боку проявили себе троє – Віталій Близнюк, Віктор Кондратовець і Дмитро Корабльов, які в доробок “Кривбасбаскету” принесли 61-не очко з 87-ми загальнокомандних.
Отож, наразі в активі “Львівської політехніки” лише одна перемога в десяти матчах і останнє місце в турнірній таблиці. Свій наступний матч підопічні Андрія Шаптали проведуть вдома 9-го грудня. На паркеті палацу спорту “Будівельник” вони поміряються силами з МБК “Миколаїв”. Початок зустрічі о 16.00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ