Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Батенко представив Білака господарському активу Самбірського району

Сьогодні, 11 серпня 2006 року, заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко представив владному господарському активу Самбірського району нового голову РДА Івана Білака — про це заступник Львівської ОДА повідомив у коментарі «Гал-info». Під час представлення Тарас Батенко зачитав розпорядження Президента України про призначення Івана Білака на посаду голови Самбірської РДА.

У представленні взяли участь міський голова Самбора, в. о. голови Самбірської районної ради, лідери громадських та політичних організацій, депутати райради тощо.
«У район прийшов міцний, професійний господарник, людина з високими моральними та етичними засадами, людина, яка добре знає і любить свій район. Я сподіваюся, що у районі буде гармонійна співпраця між міською, районною радами та районною державною адміністрацією», — зазначив Тарас Батенко.
Нагадаємо, розпорядженням Президента України Віктора Ющенка від 7 серпня 2006 року головою Самбірської районної державної адміністрації Львівської області призначено Білака Івана Івановича.
Попереднього голову Самбірської РДА Василя Паховчишина було звільнено із займаної посади у зв’язку із недоліками у роботі.
Іван Білак – генеральний директор ПП „Білаки”, депутат Львівської облради (БЮТ).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ