Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Батькам потрібно вчитися виховувати своїх дітей — о. Роман Небожук

Голова Комісії у справах шкільництва Києво-Галицької Митрополії о. Роман Небожук переконаний, що батькам потрібно вчитися виховувати своїх дітей, приділяючи особливу увагу духовному світу дитини, — про це він заявив сьогодні, 20 березня 2006 року, під час прес-конференції. На його думку, це допоможе зменшити безпритульність, соціальне сирітство, а також захворювання на СНІД.
Отець Роман Небожук також розповів про три основні пункти заходів, які були закріплені представниками 9-ти церков України щодо відзначення Року захисту духовного світу дитини. Це, зокрема, проведення тижня захисту духовного світу дитини з 28 травня до 4 червня цього року. Центральним заходом того тижня повинна стати молитва за дітей України 1 червня у Міжнародний день захисту дитини. Молитва має відбутися у кожній парафії і християнській громаді, а також передбачена спільна молитва глав християнських церков у Києві.
Другий масштабний захід — це Всеукраїнський фестиваль дитячої християнської творчості, який проходитиме на трьох рівнях: парафії чи християнської громади, області та держави; третій захід — це «круглий стіл», який відбудеться у грудні цього року, і на якому буде представлено соціально-освітні програми, що напрацьовані і діють у кожній з 9-ти церков, учасниць спільних заходів із відзначення Року захисту духовного світу дитини.
14 березня 2006 року у Києво-Печерській лаврі відбулася зустріч організаційного комітету християнських церков України з відзначення Року захисту духовного світу дитини.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ