Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Батьківщина» Львівщини на чолі з керівником М. Цимбалюком долучилися до міжнародного флеш-мобу #‎UnitedUkraine‬

Метою акції є продемонструвати, що люди в Україні та багатьох країнах за її межами не байдужі до нашої держави та підтримують її єдність. Це особливо важливо у важкі часи війни на сході України та інформаційної війни проти України у світі. Про це йдеться у прес-релізі.

Ми хочемо вкотре усім довести та звернути увагу на те, що Україна єдина і неподільна!

У флеш-мобі вже взяли участь керівник Львівської обласної організації ВО «Батьківщиина» Михайло Цимбалюк, сестра незаконно ув’язненої у Росії льотчиці Надії Савченко – Віра, голова фракції «Батьківщина» Львівської обласної ради Юрій Гудима, депутат Львівської обласної ради від ВО «Батьківщина» Ярослав Качмарик, голова Стрийської міської організації ВО «Батьківщина» Роксоляна Бурак, активіст «Батьківщини» Львівщини, керівник Медичної Місії «Святого Серця» Юрій Дмитришин, активістка Бориславської міської організації ВО «Батьківщина» Віра Курпіта.

Нагадаємо, що 11 січня 2016 року стартував міжнародний флеш-моб на підтримку єдності України «United Ukraine». Флеш-моб присвячений Дню Соборності України, який відзначається 22 січня. Учасником акції може стати кожен, хто підтримує Україну та проживає в будь-якому куточку світу. У 2015 році до «United Ukraine» долучились молоді люди з 30-ти країн світу, а також 83-х міст України. Організовують флеш-моб Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Батьківщина Молода» та Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій (СКУМО).

Наша мета – показати, Офіційна сторінка флеш-мобу «United Ukraine» на Facebook - https://www.facebook.com/events/173320139693993/.

Щоб долучитися до флеш-мобу, необхідно виконати такі дії:

1) Роздрукувати або намалювати постер формату А4 з гаслом акції українською («Україна Єдина») чи англійською («United Ukraine»). Завантажити постери в гарній якості можна за посиланням - http://www.ex.ua/97336624.

2) Зробити фото/селфі з постером. Фото має бути горизонтальним і на ньому має бути одна людина. Бажано робити фото на фоні відомих місць у ваших містах.

3) Опублікувати фото/селфі на офіційній сторінці флеш-мобу http://www.facebook.com/events/173320139693993, а також на своїх сторінках в соцмережах, обов’язково вказавши хештег #UnitedUkraine, країну та місто, де зроблено фото. Наприклад: Донецьк, Україна #UnitedUkraine або Berlin, Germany #UnitedUkraine.

4) Надіслати фото в гарній якості (для друку) на електронну пошту [email protected].

22 січня активісти «Батьківщини Молодої» та інша патріотична молодь проведуть флеш-моб на Софіївській площі у Києві, на якому презентують журналістам та громадськості роздруковані фото з учасниками флеш-мобу з різних країн світу та міст України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ